Kantoor

K&B Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor waar uitsluitend ervaren advocaten zich bezighouden met het arbeidsrecht, personen- en familierecht en erfrecht. Het kantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

K&B Advocaten realiseert met u een optimale oplossing van uw zaak, waarbij de dienstverlening van haar advocaten zich laat kwalificeren als specialistisch, betrokken en helder.

De specialistische kennis en ervaring van onze advocaten waarborgen dat voor u snel duidelijk is wat uw positie is, wat een optimale oplossing is en op welke wijze deze kan worden bereikt. Die oplossing kan veelal zonder rechterlijke tussenkomst worden bereikt. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan gaan onze advocaten een procedure allerminst uit de weg. Overigens biedt K&B Advocaten ook de mogelijkheid van mediation/echtscheidingsbemiddeling.

Voor die situaties waarin (ook) andere specialistische kennis vereist is, beschikt K&B Advocaten bovendien over een netwerk van specialisten die voor het bereiken van de oplossing kunnen worden ingeschakeld.
Uw advocaat behandelt uw zaak zelf, blijft uw aanspreekpunt en zorgt er voor dat het verloop van de zaak met u wordt afgestemd en de strategie/aanpak indien nodig wordt bijgesteld.
K&B Advocaten hanteert daarnaast een vast uurtarief en rekent geen kantoorkosten of andere opslagen.

Kortom, met K&B Advocaten weet u steeds waar u aan toe bent.